Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Candidații PNL Dolj, un vot pentru schimbarea în bine a Craiovei și județului Dolj

Conducerea PNL Dolj a votat astazi la Secția de Votare Nr. 78 – Școala Gimnazială „Elena Farago” din cartierul Craiovița Nouă.

La iesirea de la vot, candidatii la functia de primar al Craiovei, presidentia CJ Dolj, dar si presedintele PNL Dolj au declarat:

”Este important sa avem o participare mare la vot, asta inseamna o consolidare a democratiei in Romania, si asa cum au spus colegii nostri, credem in schimbarea in bine, atat in Craiova cat si in judetul Dolj. Toate aceste lucruri le putem face impreuna, impreuna cu doljenii si craiovenii. Multumes tuturor celor care au desfasurat o campanie corecta si onesta, a spus Stefan Stoica, presedintele PNL Dolj.

La randul sau, Nicolae Giugea, candidat pentru functia de primar al Craiova, a spus ca a votat pentru schimbarea in bine a Craiovei si judetului Dolj.

”Am votat pentru schimbarea in bine a Craiovei, a judetului Dolj, am votat si pentru ca Romania sa-si urmeze calea europeana. Ii invit pe toti craiovenii la vot, votul e cea mai puternica arma a fiecarui craiovean, fiecarui doljean. Cu un vot putem schimba foarte multe! Ficare vot conteaza”, a spus Nicolae Gigea, candidat pentru functia de primar al Craiova, la iesirea de la urne.

”Vreau sa-i indemn pe toti doljenii sa vina la vot, sa voteze, votul este liber si democrat si nu lasa pe alti sa decida in locul lor. Dragi doljeni, va astept la vot”, a spus candidatul PNL, la sefia CJ Dolj

Arata ComentariiInchide Comentarii

Lasa un comentariu