Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Compania de Apă Oltenia (CAO) in top 4 autorităţi publice după valoarea contractelor încheiate în 2020 

Sucursala Regională de Căi Ferate Iaşi, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere , Compania Naţională de Investiţii  şi Compania de Apă Oltenia sunt autorităţile care ocupă podiumul în clasamentul celor mai valoroase contracte de achiziţii publice încheiate în 2020.

Masterplanul de Apă al Doljului este megaproiectul de peste 440 milioane de euro pentru dezvoltarea infrastructurii de apă și canalizare din județul Dolj. Investiția presupune introducerea sau extiderea rețelelor de apă și canalizare în 22 de localități din Dolj.

Cea mai importantă componentă a proiectului este aducţiunea Isvarna – Craiova (fir II), care presupune extinderea conductei de apă de la Isvarna cu 96,4 km şi reabilitarea a 27,4 km din conducta existentă, de la acest fir II urmând să fie alimentate localităţile Craiova, Brădeşti, Coţofenii din Faţă, Almăj, Işalniţa, Şimnicu de Sus, din Dolj, respectiv Rovinari, Brăneşti, Câlnic, Godineşti, Plopşoru, Teleşti, Tismana, Ţânţăreni şi Bâlteni, din judeţul Gorj.  

Investiția are ca termen de finalizare anul 2023, de derularea ei ocupându-se Compania de Apă Oltenia (CAO).

 

CAO a atribut în anul 2020 contracte în valoare totală de peste 140 de milioane de euro cu TVA.Beneficiarii acestor sume sunt urmatoarele firme:

 

Din cele nouă contracte de execuție de lucrări, trei au fost adjudecate de aceeași firmă ca lider de asociere:

 

1. GRUP PRIMACONS SRL

 

Valoarea contractelor semnate de această societate cu Compania de Apă Oltenia se ridică la circa 162 de milioane de lei cu TVA, adică 33 de milioane de euro.

 

– „Extindere rețele de apă și canalizare în comuna Ghercești și rețea de canalizare în comuna Mischii”

-„Extinderea rețelelor de apă și canalizare în localitățile Cârcea și Malu Mare”

-„Extinderea rețelelor de apă și canalizare în municipiul Calafat, în satele Basarabi şi Golenți și în comuna Maglavit, satele Maglavit și Hunia”

 

 2. DRUM CONCEPT SRL asociere cu Acvatot SRL și Sirius Proiectare Studii SRL

-„Extindere a rețelelor de apă și canalizare din două localități de lângă Craiova, Breasta și Bucovăț” pentru suma de 30.125.552 de lei (fără TVA).

 

3.ERPIA SA în asociere cu Consorzio Stabile EBG

 

-„Extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în comunele doljene Poiana Mare și Piscu Vechi” pentru suma de 47.049.438 de lei (fără TVA).                                                                       4.ERPIA SA 

 

-„Extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în zona Călărași – Bechet” pentru suma de 99.942.876,35 lei (fără TVA)

 

 

  5. ELSACO ELECTRONIC SRL

-„Reabilitare conductă aducţiune Izvarna – Craiova fir II, tronson VI“   pentru suma de 54.403.620,10 lei (fără TVA) 

 

6. ELSACO ELECTRONIC SRL în asociere cu ECOAPA DESIGN SRL și  HIDROCONSTRUCTIA SA

 

-“Reabilitarea stației de clorinare și amenajarea incintei de captare de la Izvarna, dar și reabilitarea și extinderea conductei de aducțiune Izvarna – Craiova fir II, tronson I” pentru suma de 122.107.823,19 lei (fără TVA)

 

7. FLUID GROUP HAGEN SRL  

 

-“Proiectare şi execuţie branşamente în municipiul Craiova” pentru suma de 25.124.500 de lei

Arata ComentariiInchide Comentarii

Lasa un comentariu