Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dante Tailoring primul showroom de costume Made to Measure din județul Gorj

 

Radu și Vlad, doi tineri din Târgu-Jiu, sunt cei care au pus bazele brandului Dante Tailoring . Proiectul a luat naștere din dorința de a aduce la Târgu-Jiu pasiunea pentru frumos și de a veni în ajutor persoanelor ce își doresc să arate impecabil indiferent de momentul zilei și de ocazie.

Despre povestea Dante Tailoring am stat de vorba cu Radu Mărghidan,unul dintre cei doi proprietari ai brandului:

 

1.Care este povestea Dante Tailoring?Când și cum a luat naștere brandul,de ce Dante Tailoring?

În cursul anului 2019 am început să punem în discuție concret proiectul Dante Tailoring, însă pasiunea pentru domeniu există de câțiva ani deja. De ce Dante? Pentru că ne -am dorit să venim cu ceva de durata (Dante înseamnă rezistent, de durata, în spaniolă), un proiect pentru orașul nostru și pentru toată zona Olteniei, să contribuim la creșterea imaginii vestimentare și nu numai. Fiind prinși în viziunea pe care am avut-o, am început să trecem la a concretiza și la a pune pe hârtie, a testa și a evalua posibilitatea de a realiza un proiect pe care ne dorim să fie primit și îmbrățișat de pasionații de frumos. Am adunat toată experiență acumulată de a lungul timpului și la 1 Decembrie 2019 am inaugurat primul showroom de costume Made to Measure din județul Gorj.

2.Ce ne poți spune despre piața costumelor made to measure în România?

În ultimii ani am sesizat o creștere în rândul persoanelor ce doresc un costum realizat Made To Measure, asta și din dorința de a avea un costum croit exclusiv pe dimensiunea proprie și complet personalizat. De notat ar fi însă că piața este încă nedezvoltată pe acest domeniu și funcționează undeva la 30-35% din potențial.

3.Ce planuri de viitor ai pentru business?

În acest moment așteptăm cu nerăbdare reluarea evenimentelor și chiar dacă pandemia ne-a provocat serios considerăm că această experiență ne ajută să învățăm și cu siguranță în următoarea perioada vom ajută foarte mulți bărbați să își ajusteze imaginea vestimentară. Obiectivul nostru este de a consilia persoana în ceea ce privește garderoba și de a contribui la personalizarea ținutei. Suntem entuziasmați de fiecare dată când avem ocazia să educăm și ne bucurăm atunci când clientul vine să ne mulțumească pentru ținută reușită. Principalul obiectiv al business-ului nostru este să le arătăm bărbaților ce își doresc o ținută impecabilă că nu mai este nevoie să călătorească sute de kilometri pentru a beneficia de un produs de calitate și de o consiliere pe măsură și să devenim un partener de nădejde în alegerea ținutelor de ceremonie, business, casual realizate atât Made to Measure cât și Ready to Wear.

4.Ce sfaturi le poți oferi tinerilor care vor să devină antreprenori?

Când discutăm despre antreprenoriat, în viziunea noastră, ne gândim la libertate. Libertatea de a alege și de a îți crea propriul drum, să alegi cât și când să muncești și să trăiești la intensitate maximă atât zilele cu realizări, cât și momentele din care învățăm. Acestea sunt argumentele pentru care am început și credem că asta este în sufletul oricărui tânăr antreprenor.

Showroom-ul Dante Tailoring se află situat în Tg-Jiu,pe strada Alexandru Vlahuță,nr.3,în spatele hotelului Gorj.

Arata ComentariiInchide Comentarii

Lasa un comentariu