Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Evenimentele organizate de Casa de Cultură Traian Demetrescu cu ocazia Zilelor Craiovei, 1-5 iunie 2023

În perioada 1 – 5 iunie 2023, Casa de Cultură Traian Demetrescu se alătură celorlalte instituții de cultură craiovene care organizează evenimente dedicate celebrării zilelor orașului.

Din 1 până pe 5 iunie, în Piața Frații Buzești va fi expusă expoziția de fotografie și cărți poștale vechi, Craiova de Altădată.

Duminică, 4 iunie, începând cu orele 19:00, în Sala Amza Pellea a Teatrului Național Marin Sorescu va avea loc spectacolul de comedie Terapie prin râs, susținut de Compania Teatrală Vouă. Accesul este gratuit, pe baza unei invitații care se va procura de la casa de bilete a TNC.

Tot în seara zilei de 4 iunie, în Piața Mihai Viteazul va avea loc un show de lasere, începând cu orele 23:00.

Luni, 5 iunie, în Piața Mihai Viteazul, între orele 17:00 și 19:00, Casa de Cultură împreună cu Corabia lui Barbă-Deasă și  Water Park, Craiova îi invită pe cei mici la ateliere de handcrafting și desen, multă distracție dar și premii surpriză pentru toată familia. Înscrierea pentru a participa la ateliere se va realiza pe pagina de facebook a Casei de Cultură Traian Demetrescu, în limitele locurilor disponibile. 

De la ora 20:00 vă așteptăm în Piața Mihai Viteazul la spectacolul de dans al Asociației Dance Beat.

Arata ComentariiInchide Comentarii

Lasa un comentariu