Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

INTERVIU cu Lupu Cătălin,co-fondator Nova Booker: “Aplicația Nova Booker produs 100% oltenesc “

Cătălin Lupu, co-fondator Nova Booker, a fost de acord să împărtășească cititorilor noștri viziunea companiei și opiniile sale despre piața de servicii de înfrumusețare.

Cum și când ați decis să realizați aplicația Nova Booker în România?

Pentru mine totul a început în anul 2017, lucrăm la ING Bank. Într-una din zile, băieții (Dragoș și Bogdan), au venit la mine pentru a le oferii mai multe informații despre produsele bancare. După mai multe întâlniri și mai multe discuții, băieții mi-au spus ideea lor și faptul că lucrau de ceva vreme la acest proiect și mi-au propus să lucrăm împreună pentru a contura și lansa platforma de programări online.
Astfel mi-am dat demisia de la bancă și până la 1 Iunie am reușit să venim cu o variantă finală și să o și lansăm chiar de ziua internațională a copilului.

Cum ai descrie aplicația?

Pentru utilizatori, adică noi toți cei care o folosim pentru a ne programa la salon, dacă ar fi să descriu aplicația într-un singur cuvânt aș spune că utilă este cel mai potrivit termen.

Aplicația te ajută să te programezi oricând(la orice oră din zi sau din noapte) fără să îți suni profesionistul. Descarci aplicația și după ce îți confirmi numărul de telefon cu ajutorul unui cod trimis prin sms, poți să îți faci programări.
Dacă ai un program încărcat și nu reușeșți să iei legătura cu salonul tău atunci trebuie să folosești Nova Booker și cu 3 click-uri îți faci programare.
Dacă ți-ai adus aminte seară târziu că săptămâna viitoare ai un eveniment și vrei să te programezi la tuns/aranjat/vopsit/make-up/manichiură/epilat/tratamente faciale etc., dar este prea târziu să îți suni profesionistul, cu ajutorul aplicației îți poți lua o grijă și poți să îți faci programarea chiar atunci.
Aș putea să îți enumăr cel puțin 20 de astfel de situții dar aș fi plictisitor, ideea este că ÎȚI POȚI FACE O PROGRAMARE LA SALON CU DOAR 3 CLICK-uri  oricând la orice oră și nici nu trebuie să te stresezi să ții minte când ți-ai făcut programare pentru că ea îți va reaminti de programări cu ajutorul sistemului de notificări al aplicației.
De asemenea are și geolocație activă și dacă îi permiți accesul la locația ta îți va afișa doar profesionișțîi din zona ta.

Pentru profesioniști – cei care oferă serviciile la care noi ne programăm, aplicația le poate ușura enorm de mult muncă, organizându-le eficient programările, reamintidu-le clienților de programări în mod automat, și cel mai important lucru este că toți profesioniștii care au cont pe Nova Booker nu mai trebuie să răspundă la telefon în timp ce lucrează, sau în timp ce sunt cu familia în vacanță, sau chiar atunci când sunt la masă, iar programările se vor face singure.

Tot ce au de făcut este să își creeze un cont de profesionist și după ce își setează profilul, pot testa aplicația gratuit timp de o lună de zile pentru a se convinge că lucrurile funcționează.

Care sunt serviciile principale ale Nova Booker?

Teoretic, Nova Booker oferă servicii de web personalizate, cu o agendă de programări online integrată în spate și alte automatizări necesare pentru clienți.
Practic atunci când îți faci cont de profesionist pe Nova Booker ți se generază propria ta pagină web pe care o poți integra oriunde este posibil.

Care este profilul clienților?

Aplicația se adresează tuturor celor care lucrează pe bază de programări și le lipsește mereu timpul liber, dar și celor care au dus business-ul la un anumit nivel și au deja 3-4 locații în orașe diferite.
Nu mai stai toată ziua stresat să verifici telefonul/mailul/site-ul/WhatsApp-ul/Instagramul/Facebookul pentru a le răspunde clienților. Odată ce ți-ai configurat contul, poți conecta contul tău de Nova Booker oriunde ai nevoie pentru a le răspunde în mod automat clienților atunci când vor să își facă o programare.
Fie că ai postul închiriat fie că administrezi un salon cu 8-9 profesionișți, aplicația vine în sprijinul tău și este pregătită să îți ofere soluția de care ai nevoie atunci când vine vorba de gestionarea programărilor.

Care sunt principali prestatori de servicii de înfrumusețare care beneficiiaza de serviciile Nova Booker?

Fiind prezenți în peste 50 de orașe din România, nu știu dacă îți pot da un răspuns foarte clar pentru că pentru noi fiecare client este ”principal”. Colaborările se transformă de cele mai multe ori în prietenii, așa că nu putem face diferențe între ei.
Îți pot spune în schimb faptul că îți poți face programare prin Nova Booker la salonul lui Pepe, Micutzu, Ciprian Ungureanu, Valentin Bosnea, Andy Cioablă, Marinel Culina,Corina Canuci.

Cătălin,ce nu au știut craiovenii până acum despre Nova Booker și trebuie să afle?

Recent am implementat plata cu cardul. Profesionișțîi, cei care oferă serviciile, pot să le ofere clienților posibilitatea să achite cu cardul programarea direct din aplicație.
Clientul poate inclusiv să achite un avans prin aplicație. Încurajăm plățile online mai ales în contextul actual.

Cât de importantă este sustenabilitatea unui proiect în zilele noastre?

Sustenabilitatea proiectului în zilele noastre este visul fiecărui antreprenor care pornește la drum.
Concentrarea exclusivă pe performanță financiară ar putea duce la pierderea din vedere a unor aspecte importante pentru companie,de exemplu resursă umană poate avea de suferit dacă facem focus doar pe sustenabilitatea financiară.
Noi am reușit să accesăm proiectul Start Up Nation în 2017 când am lansat platforma. Fondurile accesate ne-au ajutat să achiziționăm aparatura de care aveam nevoie pentru a dezvolta, testa și menține activitatea. A fost un real ajutor.Pe termen lung nu ai cum să supraviețuiești dacă nu devii sustenabil.

Care sunt planurile pentru viitorul Nova Booker?

Nu pot spune foarte multe despre funcționalitățile pe care le pregătim pentru profesioniști pentru că vrem să fie surpriză. Ce pot spune în schimb este că aveam în plan extinderea pe plan internațional dar momentan mai așteptăm, considerăm că nu mai este timingul potrivit în contextual actual, pandemia a afectat destul de serios domeniul în care noi activăm.

Pentru mai multe informații,vizitați Nova Booker

Arata ComentariiInchide Comentarii

Lasa un comentariu