Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ionuţ Pîrvulescu, Directorul General al High-Tech Industry Park Craiova :“Am obţinut o reducere de peste 45% a preţului gazelor naturale pentru rezidenții noștri“

Agenţii economici din cadrul Parcului Industrial High-Tech Industry Park Craiova beneficiază, începând de mâine,01 octombrie 2020, de un tarif la gaze naturale cu mult mai mic decât cel contractat iniţial. Astfel, aceştia vor plăti doar 69 de lei/MWh,semnificativ mai mic față de vechiul preț al gazului,care era de 126,20 lei/MWh.La aceste prețuri se adaugă costul de transport gaze naturale de 9 lei/MWh față de 11 lei/MWh,cât se plătea până în prezent.

Mai puţin cu aproape 57 de lei

 

Preţul cel mai mic pe care l-am obţinut, de curând, este de 69 de lei MWh, la care se adaugă taxele impuse de ANRE. L-am primit de la o altă companie,în urma negocierilor. E vorba de SC NEXT ENERGY DISTRIBUTION SRL. Politica noastră în raport cu agenţii economici din Parc este una bazată pe asigurarea tuturor facilităţilor posibile, pentru reducerea costurilor unitare aferente producţiei sau prestărilor de servicii care fac obiectul activităţii lor”, a spus Ionuţ Pîrvulescu(foto), directorul general al SC High-Tech Industry Park Craiova SA

Parcul Industrial a fost înfiinţat în anul 2014 de Consiliul Judeţean Dolj, având ca drept scop gestionarea și administrarea infrastructurii de afaceri din municipiul Craiova.SC High-Tech Industry Park este al doilea parc industrial al Craiovei. Societatea deţine 29,85 ha de teren și este  gestionată de echipă formată din 9 oameni,echipă condusă de Ionuţ Pîrvulescu, directorul general al High-Tech Industry Park Craiova.

Pe cele 29,85 de hectare de teren s-au instalat 46 de rezidenţi,43 fiind societății doljene.

Acestea au ca obiect de activitate diverse domenii, de la activităţi de fabricarea pâinii şi produselor de panificaţie sau fabricarea motoarelor, generatoarelor şi transformatoarelor electrice, la întreţinerea şi repararea autovehiculelor, fabricarea articolelor de îmbrăcăminte şi accesorii, tratarea şi eliminarea deşeurilor periculoase, colectarea şi epurarea apelor uzate, prelucrarea ceaiului şi cafelei, dar și fabricarea mobilei sau de asistență medicală.

Arata ComentariiInchide Comentarii

Lasa un comentariu