Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Parteneriat de încredere 100% oltenesc!Compania Casă Noastră/QFORT achiziționează 100 de vehicule Ford Puma

Ford România a demarat procesul de livrare a 100 de vehicule Ford Puma către compania românească Casa Noastră, deținătoare a brand-ului de ferestre QFORT.

Până în acest moment au fost livrate 20 de mașini, urmând ca restul de vehicule să intre în posesia QFORT până la finalul acestui an. Aceasta este prima flotă de Ford Puma de asemenea anvergură, achiziționată de către o companie cu capital 100% românesc.

“Era necesar să schimbăm flota de maşini, aşa că ne-am decis să susţinem producţia auto locală şi să mizăm pe noul model construit la fabrică Ford din Craiova, Ford Puma – o super maşînă! Recomandăm şi altor companii să facă acelaşi lucru”, Ştefan Cherciu, preşedinte al companiei Casă Noastră.

 

“Pentru noi este un motiv de mândrie, nu doar pentru că acest model este fabricat în Craiova ci și pentru că a fost ales de Casă Noastră pentru a intră în dotarea companiei”. Horațiu Buzatu reprezentant Plus Auto Craiova

Sperăm că acest demers să creeze un precedent, astfel încât şi alte companii să achiziţioneze modelele Ford produse în România”, a declarat Cristian Prichea, Director General Ford România – Compania Naţională de Vânzări.

Arata ComentariiInchide Comentarii

Lasa un comentariu