Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

„Sânziene“ pe simeze, la Galeriile „Cromatic“

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Dolj deschide joi, 24 iunie 2021, ora 13:00, la Galeriile „Cromatic,expoziția de picturăSânziene, realizată de artistulplastic Florin Măceșanu, cel care vernisa aici, în 1972,prima sa expoziție personală. Vine alături de Florin Măceșanu, la vernisaj, și artistul plastic Emilian Popescu.

Florin Măceșanu a fost redactor artistic timp de zece ani la Revista Constelații diamantine“, a Ligii Scriitorilor din România. Este autorul cărților „Alfabetul hazliu, „Clipe șiȘoapte. A mai publicat articole, poezie și grafică  în revistele „Luceafărul, „Tribuna României, „Ramuri, „Dor de dor și a realizat ilustrația mai multor cărți.

Este absolvent  al Școlii Populare de Arte și Meserii Cornetti, Secția Grafică, la clasa profesoruluiGabriel Bratu. În perioada 1971 2021 a participat laexpoziții de grup și tabere de creație la Craiova, București, Brașov, Ploiești, Alba Iulia, Abrud, Vălișoara. După prima sa expoziție personală, de la Galeriile „Cromatic, din 1972, au urmat alte 11 astfel de expoziții, deschise în Craiova, la Năvodari, la Bechet, Ostroveni, Calafat.

Expoziţia Sânziene va rămâne deschisă la Galeriile „Cromatic“ până joi, 15 iulie 2021.

Intrarea este liberă, iar accesul este permis în grupuri de maximum 4 persoane, cu obligativitatea purtării măștii (medicală/nonmedicală) pe toată durata vizitei, în intervalul orar 09:00 – 16:00, de luni până vineri. De asemenea, lucrările vor mai putea fi admirate și pe paginile facebook ale instituției: Centrul Creației Populare Dolj (https://www.facebook.com/ccp.dolj) și Galeriile Cromatic, Centrul Creației Populare Dolj(https://www.facebook.com/CJCPCTDj).

Arata ComentariiInchide Comentarii

Lasa un comentariu