Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj : “Venim în fața dumneavoastră cu cei mai buni candidați, oameni competenți și integri, gata să pună umărul la dezvoltarea comunităților din care fac parte”

Dragi craioveni,

Dragi doljeni,

Peste câteva ore începe campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare ce vor avea loc pe data de 9 iunie, marcând o nouă etapă în drumul nostru către o comunitate mai dezvoltată, mai rezilientă și mai unită.

Și la aceste alegeri, PNL este reprezentat în toate localitățile din Dolj, având candidați la funcția de primar în fiecare dintre ele, liste complete de consilieri locali și consilieri județeni. Acest fapt nu este doar o realizare, ci și o promisiune fermă că suntem alături de fiecare cetățean al acestui județ.

Venim în fața dumneavoastră cu cei mai buni candidați, oameni competenți și integri, gata să pună umărul la dezvoltarea comunităților din care fac parte. Candidatul PNL la funcția de primar al Municipiului Craiova este profesorul Nicolae Giugea, iar pentru președinția Consiliului Județean Dolj, candidatul PNL este Nicușor Roșca. Acești lideri sunt pregătiți să conducă cu viziune și să aducă dezvoltarea pe care o merită atât Craiova cât și județul Dolj.

Ne angajăm să desfășurăm o campanie curată, deschisă dialogului, transparentă, mereu alături de oameni. Vom ajunge în fiecare sat, în fiecare comună sau oraș pentru a prezenta proiectele noastre.

Le urez mult succes tuturor candidaților liberali, iar vouă, dragi doljeni, vă mulțumesc pentru susținerea pe care ne-o oferiți în fiecare zi!

Arata ComentariiInchide Comentarii

Lasa un comentariu