Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anișoara Stănculescu, președintele PMP Dolj : Alianța Dreapta Unită – O nouă perspectivă pentru o Românie Modernă

Alianța Dreapta Unită a fost oficializată, iar în componența acesteia se regăsesc partidele USR, Forța Dreptei și PMP. Anișoara Stănculescu, președintele PMP Dolj, a declarat: “Astăzi, am ales alături de colegii din PMP, USR și FD să ne unim forțele pentru a construi România Modernă, o țară în care oamenii vor să rămână.

Această zi marchează unitatea și determinarea noastră de a lupta împotriva celor care nu vor să audă necazurile țăranilor din câmp lipsiți de orice sprijin, a tinerilor lipsiți de orice perspectivă, a antreprenorilor împovărați de taxe, a nerespectării meritocrației și promovării doar pe linie politică, a tuturor românilor dezamăgiți de trădarea continuă a celor care strigă că sunt de dreapta, dar își dau mâna cu stânga.

Alianța Dreapta Unită nu promite lucruri extraordinare, ci promite să lupte pentru ceea ce este firesc. Este firesc să avem drumuri bune pentru a ajunge unde dorim. Este firesc să mergem la spital cu încrederea că ne vom face bine. Este firesc să ne ducem copiii la școală cu încrederea că le oferim ce este mai bun. Este firesc ca un concurs să fie corect și să respecte legea. Este firesc să avem oameni politici care își apără țara!

Alianța Dreapta Unită are un angajament clar pe care îl va respecta. Avem puterea să învingem, dar trebuie să muncim, să ne mobilizăm și să credem în noi și în forța noastră!

Dragi colegi din PMP Dolj, vom continua împreună, alături de USR și FD!”

Arata ComentariiInchide Comentarii

Lasa un comentariu