Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

INTERVIU | Alex Tudose, Manager General ADRILEX: “Compania de construcții ADRILEX a devenit un nume de referință pe piața de profil din Oltenia”

Compania de construcții și materiale de construcții ADRILEX s-a remarcat în ultimii ani pe piața de profil din Oltenia, prin seriozitatea, promptitudinea și expertiza firmei, ce cuprinde o gamă largă de servicii, care acoperă întregul proces din industria construcțiilor.

Compania pune la dispoziţia clienţilor săi producţia de clase de betoane în staţiile proprii, dotate cu ultimele tehnologii, îndeplinind toate standardele de calitate în domeniu, pompare beton, producţia de armături, oţel beton fasonat, producţia agregatelor minerale de balastieră: nisip pietriş, balast, sorturi, piatră concasată, dar și vânzarea directă din depozitele proprii a materialelor de construcții.

 

Ce au însemnat toți acești ani și care este secretul reușitei în industria construcțiilor ,am aflat chiar de la dl Alex Tudose, Manager General al companiei. Vă invităm să descoperiți un interviu despre  compania ADRILEX .

 

 

 

Care este povestea ADRILEX?

 

Compania Adrilex a pornit în lumea afacerilor în 2005, ca un business de familie, fiind una dintre puţinele firme din domeniu înregistrate la acea vreme și care mai sunt active şi astăzi. Suntem o companie cu o tradiție pe piața construcțiilor de peste 15 ani, cu capital 100% românesc, într-o continuă transformare, care se adaptează permanent la condițiile din domeniu, asigurându-se pe deplin pentru respectarea celor mai înalte standarde ale calității lucrărilor executate și produselor sau serviciilor livrate. Reteta care a confirmat ascendenta companiei noastre este formată din patru ingrediente: integritate, corectitudine, responsabilitate si profesionalism, clădite pe expertiza dobândită de-a lungul timpului. Deşi întreaga strategie este focusată în principal pe client, Adrilex nu a neglijat niciodată proprii angajati, întrucât ei sunt sursa productivității si a calitatii serviciilor generate. Astăzi putem spune că împreună cu ei și alături de clienții noștri am construit o poveste de succes.

 

Ce atuuri are compania dumneavoastră față de principalii competitori?

 

În cei peste 15 ani de activitate, Adrilex a cunoscut o dezvoltare sănătoasă,  cu pasi mici, dar siguri și a reusit sa devina în prezent una dintre cele mai mari firme din Oltenia, în domeniul său de activitate. Compania şi-a dezvoltat de-a lungul timpului relaţii comerciale bazate pe încredere şi seriozitate cu toţi furnizorii săi. De la înfiinţare şi până la momentul actual, activitatea comercială a menţinut un trend ascendent, evoluând treptat. Astăzi, firma Adrilex oferă o gamă variată de servicii şi produse îpentru construcţia şi întreţinerea de drumuri şi poduri, construcţii civile şi instalaţii, producerea betoanelor industriale şi rutiere, închirierea utilajelor de construcţii şi comercializarea materialelor de construcţii.

 

Societatea noastră dispune de o gamă variată de utilaje şi echipamente performante pentru o execuţie de calitate a lucrărilor, iar produsele distribuite şi serviciile prestate corespund normelor, standardelor şi prescripţiilor tehnice internaţionale şi româneşti. Mărindu-ne echipa, extinzându-ne aria de acoperire, consolidându-ne poziţia în piaţă, am menţinut gradul înalt de calitate al serviciilor oferite, iar toate acestea ne-au diferențiat net pe piața de profil.

 

Ce produse si servicii puteţi oferi primăriilor si autorităţilor publice?

 

Venim în sprijinul primăriilor și autorităților publice cu produse si servicii de calitate, dar şi cu o gamă variată, care să acopere nevoile oricărui proiect edilitar. Avem în dotare un parc de maşini, utilaje şi echipamente performante, pentru o execuţie promptă și de calitate a lucrărilor dar şi produse vedetă cum sunt Rigolele carosabile, Plăci rigole carosabilă, Borduri, Bolţari și nu numai. Fie că vorbim de agregate de balastieră, agregate de carieră, betoane industriale,elemente prefabricate din beton armat, pavaje,  oţel beton armat, materiale de construcţii, putem oferi tot ceea ce este necesar într-un proiect de construcții. La toate acestea, trebuie să adaug faptul că asigurăm calitatea betonului printr-un sistem complet automatizat, cu un înalt grad de calificare ce supraveghează permanent procesul de producţie, cu respectarea strictă a reţelei programate, indiferent de anotimp.

Cum vedeţi evoluţia pieţei materialelor de construcţii şi a construcţiilor industrial şi civile?

 

Pentru perioada următoare prevăd o creștere constantă a pieței construcțiilor, ceea ce poate fi și un foarte puternic motor de dezvoltare economică, care angrenează un număr mare de lucrători și furnizori de materiale și produse pentru construcții. Și nu mă refer aici doar la proiectele mari de infrastructură, finanțate din bugetul public sau din fonduri europene, dar și în ceea ce privește sectorul rezidențial, al clădirilor de birouri sau altor construcții civile și industriale. Din punctul meu de vedere, piața de construcții va crește în continuare, dovadă că și în perioada aceasta compania noastră este implicată în a sprijini mari proiecte, fie că vorbim aici de ansambluri rezidențiale sau de un proiect strategic, cum este cel al extinderii terminalelor de la Aeroportul Internațional Craiova, dar și multe altele.

 

Ce planuri de viitor aveţi?

 

 Compania Adrilex este într-o continuă dezvoltare şi dorim să ne extindem pe piața din regiune, pentru a putea satisface cât mai mulţi clienţi, pe o arie cât mai mare. Și la această dată avem clienți de pe întreg teritoriul României. Pentru oricare dintre aceştia dovedim respect, seriozitate, promptitudine şi nu în ultimul rând calitate. Avem în vedere ca şi preţurile să fie avantajoase pentru clienţi și țin foarte mult ca beneficiarii să fie mulţumit de calitatea serviciilor prestate sau materialelor livrate. Fiecare receptie încheiată reprezintă un imbold în muncă, un nou demers în acest exerciţiu de afaceri. Obiectivul nostru este să devenim lideri în domeniu, pe piața din regiune, iar acesta nu poate fi atins fără muncă, ambiție, seriozitate și perseverență, calități care au definit și până acum succesul nostru.

 

 

Arata ComentariiInchide Comentarii

Lasa un comentariu