Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Nicolae Giugea (PNL): Cerem modernizarea pieței din Brazda lui Novac

Locuitorii din Brazda lui Novac solicită intervenția urgentă a Primăriei pentru renovarea și revitalizarea pieței

Nicolae Giugea, reprezentant al Partidului Național Liberal (PNL), a răspuns astăzi solicitărilor locuitorilor din acest cartier care au o nemulțumire foarte importantă. Piața din Brazda lui Novac se află într-o stare deplorabilă, cu acoperișuri rupte și mese sparte.

În contrast, Primăria Craiova a investit milioane în renovarea și modernizarea piețelor din Brestei și Chiriac, care acum se află închise. Locuitorii din Brazda lui Novac se simt neglijați și consideră că este nedrept să se cheltuiască sume exorbitante pentru alte piețe, în timp ce piața lor este lăsată în paragină.

Nicolae Giugea și echipa sa au strâns semnături de la craiovenii din Brazda lui Novac care cer modernizarea și revitalizarea pieței. Aceste semnături vor fi depuse la Primăria Craiova, în cadrul unei solicitări oficiale.

Modernizarea și renovarea pieței din Brazda lui Novac ar aduce multiple beneficii comunității. O piață renovată și bine întreținută ar crea un mediu mai plăcut pentru locuitorii din zonă, ar stimula activitatea economică locală și ar atrage noi comercianți și clienți. De asemenea, o piață modernizată ar contribui la îmbunătățirea imaginii cartierului și ar crește calitatea vieții locuitorilor.

Nicolae Giugea și echipa sa se angajează să continue lupta pentru drepturile și interesele locuitorilor din Brazda lui Novac. Ei solicită Primăriei Craiova să acorde atenție acestei probleme urgente și să aloce resursele necesare pentru modernizarea și revitalizarea pieței din cartier.

Arata ComentariiInchide Comentarii

Lasa un comentariu