Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Olimpiada de Pedagogie-Psihologie | Elevi de excepție de la Colegiul Național Pedagogic ”Ștefan Velovan” din Craiova aduc onoare județului Dolj

Cu o participare impresionantă din partea elevilor Colegiului Național Pedagogic ”Ștefan Velovan” din Craiova, județul Dolj s-a remarcat la Olimpiada de Pedagogie-Psihologie desfășurată în perioada 25-28 aprilie la Buzău. Patru elevi talentați au reprezentat cu succes județul la cele două discipline: Pedagogie și Psihologie.

Teodora Alexandra Mihăilescu, Maria Adelina Enache, Sara Adina Duță și Maria Andrada Dascălu au fost cei care au susținut probele și au adus mândrie județului Dolj. Profesorul îndrumător Tania Ștefania Țăndăreanu a fost alături de elevi și i-a ghidat către succes.

Eleva Teodora Alexandra Mihăilescu a obținut mențiune la această competiție de prestigiu, iar felicitările noastre se îndreaptă către toți cei patru elevi pentru eforturile depuse și rezultatele obținute. Județul Dolj se poate mândri cu acești tineri talentați care reprezintă viitorul educației și psihologiei.

Arata ComentariiInchide Comentarii

Lasa un comentariu