Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Scapă de stres cu o vizită la salonul de înfrumusețare

Răsfățul timp de câteva zeci de minute, fie cu o tunsoare nouă, fie cu un tratament de înfrumusețare, îți va crește stima de sine și îți va reduce nivelul de stres. O tunsoare frumoasă, un tratament pentru păr și o manichiură fac parte din rutina de înfrumusețare care ne permite să ne simțim mai bine în pielea noastră și să ne eliberăm de stres. În plus, cui nu-i place să se simtă răsfățat, îngrijit și frumos? Îngrijirea profesională pe care o primești la salonul de înfrumusețare îți îmbunătățește imaginea și are numeroase beneficii emoționale și personale. Găsirea unui salon bun este sinonimă cu găsirea unui loc în care te simți confortabil și îngrijit. În ziua de azi, saloanele de înfrumusețare pun mare preț pe serviciile oferite clienților. Un astfel de salon am descoperit si noi in Craiova.

AYS Barber&Beauty Lounge oferă o gama variata de servicii:barber, coafor, manichiura si pedichiura,cosmetica si make up.Aici clienții vor avea parte de serviciile pe care le doresc, la calitatea pe care o merita, cu produse deosebite si oferte avantajoase.

Nu în ultimul rând, reprezentanții AYS Barber&Beauty Lounge lansează o invitație către tinerii stiliști din Craiova sa li se alăture si sa se dezvolte împreuna ,asta după ce foarte multi tineri talentați din dorința de a avea propriul salon au făcut investiți pe care acum după aceasta pandemie nu le mai pot susține.

Contact echipa AYS Barber&Beauty Lounge :

Nutu Lenuța | Manager

+40 742 036 133

Simona Patrascu | Coafor

+40 763 129 070
Adina Patru | Cosmetica & Make up

+40 786 959 229
Erji Mustăcioară | mani & pedi

+40 753 117 874
Andrei Ilie | barber

+40 773 945 335

Facebook:AYS Barber & Beauty Lounge

Salonul de înfrumusețare AYS Barber&Beauty Lounge se afla in Craiova lângă Hotelul Ramada pe strada Vasile Conta nr.1,bl.U5, parter.

Arata ComentariiInchide Comentarii

Lasa un comentariu